EpendisteExipna Blog Επενδύσεις Με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο οι εκλογές στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας
Επενδύσεις

Με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο οι εκλογές στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

Τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, καλούνται να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης, στις 30 Νοεμβρίου, 1η και 2 Δεκεμβρίου.

Με ένα ενιαίο, διαπαραταξιακό και αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο από όλους τους κλάδους μικρών και πολύ μικρών βιοτεχνών και επαγγελματιών, τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, καλούνται να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης, στις 30 Νοεμβρίου, 1η και 2 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, με σύνθημα «Αποδείξαμε ότι μπορούμε», ο επικεφαλής της παράταξης «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και υποψήφιος για την προεδρία, Κώστας Δαμίγος, Α΄ αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου τα τελευταία επτά χρόνια, απευθύνεται στους βιοτέχνες, φορείς παραγωγικών επιχειρήσεων και επαγγελματίες των τεχνικών ειδικοτήτων, που εκπροσωπεί θεσμικά το ΒΕΑ, να τον τον τιμήσουν με την ψήφο τους.

«Απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη 120 υποψηφίων, πετύχαμε τη δημιουργία ενός ενιαίου, διαπαραταξιακού ψηφοδελτίου, που μέχρι σήμερα, είναι και το μοναδικό, για τις επερχόμενες εκλογές του επιμελητηρίου. Έχοντας την στήριξη, τόσο του απερχόμενου προέδρου Παύλου Ραβάνη, όσο και παλιών, ιστορικών στελεχών του ΒΕΑ, που συμμετέχουν ενεργά στην «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ», φιλοδοξούμε να πετύχουμε ενωτικά, με διάλογο και συνεννόηση. Κλειδί στην επιτυχία της ανάπτυξης, είναι η συσπείρωση των κλάδων και των επαγγελματιών. Ο θεσμός των επιμελητηρίων, είναι εξαιρετικά σημαντικός για την οικονομία, την κοινωνία και την ευημερία. Και με αυτόν τον γνώμονα, σκοπεύω να τον υπηρετήσω», τονίζει ο κ. Δαμίγος.

Σημειώνεται, ότι το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται, από επιχειρηματίες προερχόμενους από 30 και πλέον επαγγελματικούς κλάδους, ιστορικές, παραδοσιακές επιχειρήσεις αλλά και πολλούς νέους, με αναπτυξιακό και καινοτόμο προσανατολισμό.

Exit mobile version