Πολιτική Απορρήτου

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας που αφορά τις αγορές και πωλήσεις ακινήτων στην Ελλάδα. Ο σεβασμός της ιδιωτικότητάς σας είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και πώς τις χρησιμοποιούμε.

2. Τι Είδους Πληροφορίες Συλλέγουμε: Συλλέγουμε βασικές προσωπικές πληροφορίες όπως το όνομα, τη διεύθυνση email, την τηλεφωνική επαφή και τη διεύθυνση, καθώς και πληροφορίες σχετικές με τα ακίνητα που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ή να πουλήσετε.

3. Πώς Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Σας: Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να διευκολύνουμε τις αγορές και τις πωλήσεις ακινήτων, να απαντήσουμε σε αιτήματα και ερωτήσεις σας, και να σας παρέχουμε ενημερώσεις και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

4. Κοινοποίηση των Πληροφοριών Σας: Δεν θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους χωρίς την έγκρισή σας, εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπεται από τον νόμο.

5. Ασφάλεια Δεδομένων: Έχουμε λάβει μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας από ανεξουθενωμένη πρόσβαση, αλλοίωση, αποκάλυψη ή καταστροφή.

6. Δικαιώματα Χρηστών: Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση, να διορθώσετε ή να διαγράψετε τις πληροφορίες σας, καθώς και να αρνηθείτε την επεξεργασία των πληροφοριών σας

Compare listings

Compare
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop

  Join our Mailing list!

  Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα, προσφορές και συμβουλές! Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε τα πιο σημαντικά νέα απευθείας στο inbox σας.

  Verified by MonsterInsights