EpendisteExipna Blog Κρυπτονομίσματα Η Tesla μεταφέρει όλα τα Bitcoin που είναι 765 εκατομμυρίων δολαρίων σε Unidentified Wallets
Κρυπτονομίσματα

Η Tesla μεταφέρει όλα τα Bitcoin που είναι 765 εκατομμυρίων δολαρίων σε Unidentified Wallets

Η Tesla, ο γίγαντας των ηλεκτρικών οχημάτων, έχει μεταφέρει ολόκληρο το αποθεματικό Bitcoin, αξίας άνω των 765 εκατομμυρίων δολαρίων, σε πολλαπλά πορτοφόλια που δεν μπορούν να εντοπιστούν.

Τα δεδομένα από το Arkham Intelligence αποκάλυψαν ότι συνολικά 11.500 Bitcoins που σχετίζονται με την Tesla μετακινήθηκαν στις 15 Οκτωβρίου, κατανεμημένα σε 26 συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων μερικών δοκιμαστικών μεταφορών. Η αρχική δοκιμή πραγματοποιήθηκε στις 8:41 μ.μ. UTC, με το σχετικό πορτοφόλι να κατέχει τώρα Bitcoin αξίας μόλις 6,68 $.

Αυτή η μεγάλης κλίμακας κίνηση ακολουθεί έναν χρόνο αδράνειας στις συμμετοχές Bitcoin της Tesla, οι οποίες δεν ήταν ενεργές από τις 17 Ιουνίου 2022. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτά τα κεφάλαια έχουν μεταφερθεί σε κάποιο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και η Tesla δεν έχει εκδώσει κανένα δημόσιες δηλώσεις σχετικά με πιθανά σχέδια ρευστοποίησης των περιουσιακών στοιχείων του Bitcoin.

Παραμένει αβέβαιο εάν η Tesla διατηρεί τον έλεγχο του μεταφερόμενου Bitcoin, το οποίο το είχε τοποθετήσει στο παρελθόν ως τον τέταρτο μεγαλύτερο κάτοχο Bitcoin μεταξύ των δημοσίων εταιρειών. Η MicroStrategy, μαζί με τις εταιρείες εξόρυξης Bitcoin Marathon Digital και Riot Platforms, συνεχίζουν να πρωτοστατούν σε συμμετοχές, σύμφωνα με στοιχεία του Bitcoin Treasuries.

Η Tesla δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα.

Η εταιρεία εισήλθε αρχικά στον χώρο του Bitcoin τον Φεβρουάριο του 2021, αγοράζοντας το κρυπτονόμισμα αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τους μήνες που ακολούθησαν, η Tesla πούλησε μικρότερες μερίδες, εκφορτώνοντας πρώτα 4.320 BTC και ακολούθησε μια μεγαλύτερη πώληση 29.160 BTC το 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Έλον Μασκ αποδέχτηκε εν συντομία το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής για τα οχήματα της Tesla τον Μάρτιο του 2021, αν και η απόφαση αυτή ανακλήθηκε λίγο αργότερα. Εν τω μεταξύ, το άλλο εγχείρημα του Μασκ, η SpaceX, εξακολουθεί να διατηρεί σημαντική κατοχή 8.285 Bitcoin, αξίας άνω των 553 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα Bitcoin που κατέχει ιδιωτική εταιρεία.

Περαιτέρω σαφήνεια σχετικά με τις μεταφορές Bitcoin της Tesla ή εάν η εταιρεία έχει πουλήσει τα κρυπτονομίσματα της, ενδέχεται να παρέχεται όταν η εταιρεία δημοσιεύει τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο μετά το κλείσιμο της αγοράς στις 23 Οκτωβρίου.

Παρά τη σημαντική αυτή μεταφορά Bitcoin, η τιμή του κρυπτονομίσματος παρέμεινε σταθερή, διαπραγματεύοντας τα 66.790 $, αύξηση 1% τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το CoinGecko.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Exit mobile version